NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració tenda solidària

Pertany a la cadena The Original Charity Shop

“The Original Charity Shop” és la nova tenda solidària que ha obert les seues portes al municipi de Xàbia, concretament en la platja de l’Arenal. Es tracta d’una iniciativa, portada a terme per residents majoritàriament britànics que als últims 40 anys ha recaptat prop de 2.500.000 euros entre totes les tendes, aquesta és la cinquena inaugurada, que han sigut, destinats, íntegrament, a la caritat i a diferents tasques socials. A l’acte d’obertura acudia l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, la regidora Kika Mata i desenes de veïns de la localitat de diferents nacionalitats.

En aquest tipus d’establiments es poden trobar tot tipus de productes, des de roba a articles de decoració o parament per la llar.

Ja saben, a The Original Chariy Shop podrem comprar articles de segona mà però de contrastada qualitat a canvi de col·laboració solidària. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.