NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta enceta les festes amb la presentació

Acte que va servir per conèixer a tota la comissió festera i per coronar a la Regina.

 Després de la setmana esportiva i de la vuitena mostra d’artesania i gastronomia, Atzeneta d’Albaida donava el tret d’eixida a les festes patronals amb l’acte de presentació on la pluja del final no va deslluir l’acte. Acte que s’encetava amb la desfilada de la Regina de fa tres anys, Sara Durá acompanyada per l’alcalde; seguidament, els presentadors Isidro Tormo i Aloma Martínez cridarien a les Dames d’Honor i els Festers que enguany s’han encarregat d’organitzar els actes. Per al final i abrigallada pels xiquets i xiquetes de la Cort Infantil i pel president de la Comissió, Antonio Belda, pujaria fins l’escenari futurista la que seria poc després proclamada Regina de les Festes del 2017; Ana Miñana.

Seguidament va enaltir el valor de l’amistat que ha sigut clau per conformar una comissió festera molt ben avinguda.

I ara sí assistim a un dels moments més emocionats, la coronació de la Regina, Ana Miñana.

Ana, ja Regina imposaria les bandes a la seua Cort i les insígnies als festers. Els discursos posteriors foren d’agraïment; l’alcalde recordaria a totes les persones implicades en la festa i la Regina a totes aquelles que han fet que el seu somni es complisca.

Actuaria com mantenidora Susana Lloret, tia de la Regina que basaria el seu discurs, passat per aigua això sí, en la generositat.

Tots els protagonistes gaudirien, poc després, d’un sopar de gala al pavelló municipal. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.