NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vehicle adaptat per al Trèvol

Amb subvenció de la Diputació de València

El president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat en la capital de la Vall, el vehicle adaptat que donarà servei als usuaris del projecte Trèvol, que s’encarrega d’integrar a les persones amb discapacitat en l’entorn de la comunitat als 34 municipis de la Vall d’Albaida. La corporació provincial ha subvencionat amb 37.000 euros la compra d’aquesta furgoneta adaptada.

En total la Diputació, a través de l’àrea de Benestar Social i dins de la línia d’ajudes dirigides a assistir les necessitats de desplaçaments d’aquest tipus d’associacions, ha destinat un total de 212.555 euros aquest any amb el lliurament de set vehicles.

El projecte Trèvol, que és una iniciativa de la Vall d’Albaida, ofereix recolzament a les persones amb discapacitat perquè puguen desenvolupar les seues vides com els demés. Un treball que suposa cada any centenars de milers de quilòmetres en desplaçaments.

Actualment el projecte Trèvol compta amb 180 usuaris i 80 més en llista d’espera. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.