NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es salda el deute amb Repsol

Heretat de l'anterior corporació

En Xàtiva, la Junta de Govern Local del dilluns ha autoritzat el pagament a Repsol dels poc més de 330.000 euros que va comprometre el govern anterior com a compensació pels terrenys de l’antiga gasolinera de la Font del Lleó, actualment Centre de Recepció de Visitants. Aquest és un deute pendent des de 2005 que v motivar, junt a altres obligacions de pagaments pendents, l’operació de préstec d’un milió d’euros contractada per l’Ajuntament amb Caixa Ontinyent a l’inici de l’exercici.

Aquest préstec d’un milió d’euros s’ha destinat exclusivament a assumir deutes de l’anterior corporació. La seua contractació es va produir després de quatre anys d’austeritat forçada pel Pla d’Ajust en vigor des de la concertació d’11,2 milions de deute amb el Pla Montoro.

L’amortització de préstecs segueix portant-se una part important del pressupost, més de 2 milions d’euros i els interessos derivats segueixen pesant al pressupost municipal. En aquest 2017 s’ha incrementat la partida per interessos derivats de sentències judicials en contra, que va provocar seriosos desajustos en l’exercici 2016. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.