NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Setmana de l'Alzheimer del 20 al 24 de setembre

Amb l'objectiu de fer visible aquesta malatia

Teulada Moraira ha donat a conèixer la programació de la Setmana de l’Alzheimer que s’enceta el proper dimecres dia 20 amb un mercat benèfic a càrrec de l’Associació Benèfica de Teulada de 10 a 14 hores al recinte del Centre de Dia. Els actes, organitzats conjuntament des del centre AFA tenen com objectiu sensibilitzar a la societat sobre aquesta epidèmia del segle XXI que afecta a més de 5 milions de persones en Espanya entre malalts i els seus familiars cuidadors.

Els actes continuaran el 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, amb la lectura del manifest i missa en honor a les persones afectades a les 12.

El dia finalitzarà amb la projecció del documental “Bicicleta, cuchara, manzana” de Carles Bosch al saló d’actes del consistori. El divendres 22 hi haurà concert de jazz amb l’actuació de Jef Hatton al mateix centre de dia i el diumenge està prevista la Marxa Solidària per l’Alzheimer a les 9:30 hores en l’esplanada del castell.

El Centre de Dia, amb local cedit per l’Ajuntament; compta en l’actualitat amb 20 usuaris.

El centre compta, a més, amb un programa d’estimulació a domicili. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.