NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Quadrilles i quintes participen en la Nit de Paelles

Acte organitzat per la Comissió de Festes

L’últim dia de Novena, el passat dimarts, la nit de paelles es convertia en l’acte central a les festes d’Atzeneta d’Albaida. Nombroses quintes i quadrilles del poble participaren, cuinant al parc 9 d’octubre el plat valencià per excel·lència tant a gas com a llenya amb els ingredients sufragats per la Comissió de Festes del 2017; encara que va haver gent que optaria per la torrà d’embotits. I així mentre uns cuinen, altres paren taula en un ambient de germanor on es brinda i es canta.

Tot bon cuiner sap que s’ha de provar el caldo i després d’una hora les paelles estan llestes per a escudellar i degustar en bona companyia. L’alcalde també reparteix les racions per a aquesta taula repleta de convidats d’alcaldes de municipis de la comarca. No faltaren a la cita els organitzadors, els festers i la reina que té molt clar que el dia del Crist serà enguany més especial que mai.

La cita també va servir per lliurar els premis dels guanyadors de la Setmana Esportiva que va tindre lloc del 28 d’agost al 7 de setembre amb diferents especialitats: jocs de taula, futbet, frontennis, pàdel o volta cicloturista.

Aquest fou a més el dia, després dels actes de Moros i Cristians, en que s’encetaven les celebracions patronals.

El Crist  de la Fe i del Mont Calvari baixarà en processó el dissabte a les deu i mitja del matí i la pujada tindrà lloc a partir de les vuit de la vesprada. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.