NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia del patró Sant Mateu

Amb missa i alçà de banderes

Ahir Atzeneta d’Albaida celebrava la festivitat del seu patró, Sant Mateu amb missa solemne al seu honor i la posterior alçà de banderes, acte anunciador de les celebracions. Minuts abans de les vuit de la vesprada i mentre voltejaven les campanes, els festers entren a la parròquia, ells amb trage, elles ben mudades amb la banda. Ja en l’interior ocuparien les primeres files per participar activament en la litúrgia amb la lectura de diferents passatges bíblics i lliurament d’ofrenes al patró. La missa, presidida per Óscar Díaz, vicari de Santa Maria d’Ontinyent va honrar al patró, l’Apòstol Sant Mateu, el publicà que recaptava impostos i que deixant-ho tot va acollir la crida de Jesús i el va seguir tal i com es veu al seu evangeli.

Després de tan solemne acte, els festers en passacarrer caminarien fins l’ajuntament ja molt concorregut de veïns. La reina i el president de festes foren rebuts per l’alcalde i seguidament pujarien fins el balcó consistorial on tindria lloc la simbòlica hissada de les tres banders, la d’Espanya, la de la Comunitat Valenciana i la Comunitat Europea mentre sona l’himne nacional. Banderes que ja ondegen per donar la benvinguda als dies grans de les festes patronals.Un castell de focs d’artifici i l’himne de València donaren per conclòs l’acte. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.