NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya PSPV-PSOE sobre infrafinançament

´Ni més ni menys´ és el títol de la campanya d´informació ciutadana

Primer va ser Compromís qui va encetar la campanya contra l’infrafinançament amb ‘Tracte just’ i ara són els socialistes els que amb el lema ‘Ni més ni menys’ van de poble en poble informant a la ciutadania sobre un finançament autonòmic que consideren injust amb la Comunitat Valenciana. El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, ha presentat en Ontinyent este projecte que compta amb el suport de l’alcalde i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Els socialistes tenen previst celebrar 93 encontres per tots els pobles de més de 20.000 habitants, esforços als que sumaran un acte reivindicatiu previst per al 7 d’octubre amb el que pretenen plantar-se davant la discriminació del Govern central.

Esta campanya compta amb la participació dels membres de la Comissió Executiva Nacional del PSPV, consellers, secretaris autonòmics, directors generals i diputats autonòmics i provincials.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.