NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sanitat inspeccionarà consultoris i centres de salut

Estes inspeccions el que pretenen és fiscalitzar la gestió de Marina Salut

La Conselleria de Sanitat, a través de l’Alta Inspecció, portarà a terme a partir de la setmana que ve visites programades als centres de salut i consultoris per tal de conèixer les necessitats de personal i instal·lacions. Estes visites es faran sense avís previ i els responsables de la Conselleria aniran acompanyats dels alcaldes de les poblacions. Així s’ha anunciat en la última reunió de la Xarxa d’Alcaldes de la Marina Alta que ha tingut lloc en Dénia i en la que han estat presents, entre altres, la directora territorial de Sanitat i la directora general d’Alta Inspecció de la Conselleria.

Estes inspeccions el que pretenen és fiscalitzar la gestió de Marina Salut, empresa que té l’obligació de complir amb les exigències del contracte firmat quan governava en la Comunitat Valenciana el Partit Popular.

Estes visites són el primer pas per a iniciar un procés que esdevindrà complicat, però que el Govern valencià té clar escometrà: el rescat de la concessió a Marina Salut. És per això que estes visites pretenen trobar incompliments del contracte que impliquen la rescissió del mateix ja que, en estos moments, la concessió és efectiva fins l’any 2024.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.