NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Segona fase del projecte de La Font Vella

En total s´invertiran més de 400.000 euros

L’Olleria invertirà més de 400.000 euros en el parc i la zona verda de la Font Vella, un lloc emblemàtic per als veïns del poble que, quan estiga completament acabat, oferirà un espai perfecte per a disfrutar de l’aire lliure. Es tracta d’unes obres dividides en tres fases que estan finançades per la Diputació de València i, per això mateix, el diputat de Cooperació ha visitat les obres per comprovar de primera mà com estan invertint-se els diners de l’ens provincial.

L’any passat es va inaugurar la primera fase després d’una inversió de 148.000 euros i ara mateixa està executant-se la segona fase.

La tercera fase, que costarà 150.000 euros, es portarà a terme a la zona de la Riba, on s’urbanitzarà i es col·locaran embornals que eviten els estancaments d’aigua en moments intensos de pluja.

El cost global de les tres fases està al voltant del mig milió d'euros. 148.000 el Parc de la Font Vella, 143.000 la zona verda de la Font Vella i 150.000€ la tercera fase que afecta a la zona de la Riba. Com hem comentat, estes inversions han estat finançades íntegrament per diversos plans de la Diputació de València però, a més, cal afegir la compra dels terrenys a càrrec dels pressupostos municipals, i les ajudes per les destrosses de les pluges del Consell. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.