NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Monjalés exposa al seu poble fins el dia 12

Albaida inaugura una retrospectiva de Monjalés emmarcada en el III Certamen de Pintura Mural Messa que enguany ha guanyat Agustín Soler

Albaida ha inaugurat l’exposició ‘Monjalés: el meu poble i jo’, una mostra emmarcada dins del III Certamen de Pintura Mural Messa que enguany fa honor al pintor albaidí Josep Soler Vidal, conegut per tots com Monjalés. L’exposició, que es pot visitar estos dies a la Sala Gòtica del Palau Marquesal, ha reunit als participants del certamen amb el pintor i la seua inauguració ha aprofitat per a fer entrega dels premis de l’edició d’enguany: 1.500 euros per a Agustín Soler; 1.000 euros per a Pepe Llorens; i 500 euros per al col·lectiu Desconectadas.

A l’acte han acudit nombrosos veïns d’Albaida, així com amics i admiradors de Monjalés, un home que va lluitar per les llibertats i que formà part del moviment intel·lectual valencià dels anys 60. Ara veu recompensat l’esforç amb el reconeixement públic del poble que el va vore nàixer.

Definit com la lluerna que va portar llum i esperança al món gris que el franquisme va deixar, Monjalés ha rebut emocionat la insígnia de plata de la ciutat com a fill d’Albaida i ha explicat a tots la selecció de quadres triats per a la seua exposició fins el 12 d’octubre.

El mite de Monjalés viu en el cor de molts que segueixen admirant la seua trajectòria professional i personal, un exemple de lluita constant que, amb una sola arma, el pinzell, aconsegueix passar a la posteritat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.