NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fira Comercial amb 50 empreses participants

Les activitats complementàries han fet més completa la fira

 Canals celebrava durant tot el dissabte una nova edició de la Fira Comercial amb la participació de prop de 50 empreses. Aquesta iniciativa, impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb l’Associació de Comerciants i Empresaris “Associem” s’ha convertit en l’espai ideal per donar a conèixer el gran ventall d’establiments i serveis amb que compta el municipi. Aquesta fou, novament una fira multisectorial on té cabuda tot tipus de productes que s’ofereixen a preus molt atractius i amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza el comerç de Canals.

La Fira també va servir per a lliurar els premis de la campanya “La Canalina” i del V Concurs “Selfies de Fira 2017” on fou premiada Loli Cueva que s’emporta un mòbil valorat en 300 euros gràcies a la col·laboració dels comerços de telefonia local Dr. Screen, Holamobi, Tintamòbil i Yoigo.

A més a més entre totes les vendes efectuades en empreses d’Associem durant la Fira Comercial es repartirien 2000 bolets per a entrar al sorteig de 6 sopars. Una fira on a més de premis i compres també es gaudiria de nombroses activitats complementàries, dirigides sobretot als més menuts.

Efectivament, l’espectacle de màgia de Carlos Barfi, va posar la guinda als diferents actes programats. Aquest fou un muntatge per gaudir en família amb la màgia i l’humor com fil conductor i on va ser fonamental la complicitat i col·laboració del públic. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.