NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El nimfeu romà i els banys àrabs es donen a conèixer en una ruta guiada

D´esta manera es celebra el Dia del Turisme a la capital de La Costera

Aquest cap de setmana, Xàtiva ha celebrat el Dia Internacional del Turisme amb una nova activitat que va posar en valor el patrimoni i les restes arqueològiques urbanes amb què compta la ciutat. Foren visites guiades gratuïtes, dividides en dos torns que es van haver de tancar per les nombroses inscripcions. Acompanyats en tot moment d’un guia per explica els secrets dels enclavaments, els participants descobriren el camí romà de Sant Jaume, els bans àrabs del Raval i tal i com veuen a les imatges, el nimfeu romà del carrer Sariers, clar exemple de la Saetabis Romana.

Aquests són racons que amaga la ciutat i que no es poden vore tots els dies, com és el cas del nimfeu romà.

El lema elegit enguany per a la commemoració d’aquest Dia Internacional ha estat “Turisme sostenible com a instrument de desenvolupament”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.