NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bellreguard executarà abans d´acabar l´any les propostes ciutadanes aprovades

És la primera vegada que es posen en marxa pressupostos participatius

El nou alcalde de Bellreguard ha anunciat que este mes començarà la plantació d’arbres per tot el poble i que en breu es crearà un parc caní per a l’esbarjo dels animals de companyia. Estos són dos dels tres projectes votats pels veïns d’este poble de La Safor de poc més de 4.700 habitants en el primer procés de pressupostos participatius del municipi. El primer dels projectes plantejats, la construcció d’una pèrgola a l’escoleta per a protegir-se de les inclemències meteorològiques, ja està fet.

En total, es presentaren 84 propostes, de les que es triaren 10 per dur-les a votació, sent la construcció de la coberta de l’escoleta, la plantació d’arbres i la creació d’un parc caní les més votades. És, sense dubtes, tot un èxit de participació ciutadana i, per tant, un triomf per al govern local que, en encetar la legislatura, va aprovar el reglament de participació ciutadana i va crear els òrgans de participació.

Però, a més dels projectes triats per la ciutadania, Bellreguard portarà a terme un canvi de les lluminàries del casc urbà per LEDS gràcies a una ajuda de l’IVACE de 149.000 euros, es millorarà la seguretat vial i es portaran obres d’adequació al carrer València.

L’últim dels projectes i tal volta el més ambiciós és la municipalització del servei d’aigua potable que, en l’actualitat, està en mans privades.

Per portar a terme este ambiciós projecte, es crearà la Regidoria d’Aigua que l’alcalde portarà personalment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.