NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´La mar de tapes´ de Xàbia torna per al pont del Pilar

L?hostaleria de Duanes de la Mar de Xàbia oferirà un nou esdeveniment gastronòmic al municipi

 L’hostaleria de Duanes de la Mar de Xàbia oferirà aquest pont del Pilar, del 13 al 15 d’octubre un esdeveniment gastronòmic que es defineix com el millor aparador de la cuina amb essència marinera local. Parlem de la VI edició de la ruta “La mar de tapes” on participen un total de 20 locals entre bars i restaurants i que estarà acompanyada per activitats d’animació, música en directe, un mercat d’artesania d’autor i tallers per als més menuts.

L’alcalde felicitava a l’associació per mantenir i potenciar aquesta activitat diferent a altres fires que permet descobrir nous locals i el propi barri de Duanes.

La Mar de Tapes començarà el divendres 13 d’octubre en horari de 12´30 a 15 hores i de 19 a 23 hores. El dissabte mantindrà el mateix horari i el diumenge només hi haurà sessió fins el migdia. Hi haurà per a elegir tapes molt saboroses amb polp, sardina, tonyina, sèpia, anxoves o aladrocs així com begudes i coctails per a acompanyar. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.