NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XII Fira Comercial i Gastronòmica amb 70 expositors

S´inclou un ventall molt ample d´activitats per a completar el cap de setmana

Com cada primer cap de setmana d’octubre, arriba la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc que una vegada més aposta per la tradició cultural, la gastronomia i l’economia de proximitat amb la participació de més de 70 expositors. Un punt d’encontre entre diferents empresaris, sectors productius, entitats i associacions tant locals com comarcals, envoltats per un gran ventall d’activitats.

La inauguració tindrà lloc demà divendres a partir de les vuit de la vesprada. Per al dissabte, les activitats s’enceten a les nou del matí amb el programa de senderisme de la Vall d’Albaida i la ruta de les Heretats.

Tast de vi i vermut; concert d’intercanvi; contacontes amb titelles; degustacions; tallers i manualitats infantils; passacarrer amb batucada; visita de la Patrulla Canina i  desfilada de perruqueria i moda amenitzarà la segona jornada firera fins el tancament d’estands a les deu de la nit.

I passem al diumenge 6 d’octubre d’on destaquem del programa l’exhibició de munta i doma; actuació infantil; bingo; cercavila amb grup d’acordions i presentació del llibre “Camins, cases i carrers de La Pobla del Duc 1273-1980”, a les set i mitja al saló d’actes.

Tres dies per gaudir d’una fira comercial i gastronòmica més que consolidada amb 12 anys d’existència que dóna a conèixer els productes, la qualitat, la forma de treballar i les perspectives de futur tant de La Pobla del Duc com de tota la comarca. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.