NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Fons Valencià per la Solidaritat estrena logo

Simbolitza la unió dels pobles en el 25 aniversari de la seua fundació

El Fons Valencià per la Solidaritat ha presentat la imatge guanyadora del concurs d’idees per a renovar el seu logotip en l’any en que es celebra el 25 aniversari de l’entitat. La nova imatge, adaptada als temps i els suports actuals correspon a la proposta presentada per l’estudi TresT Comunicació de Dénia que s’emporta mil euros de premi. El jurat, format per dos representants polítics, dos periodistes, dos dissenyadors gràfics i el gerent de l’entitat, Esteve Ordiñana, va triar per unanimitat aquest treball dels 59 presentats.

Una proposta guanyadora, entre altres motius, perquè fuig d’estereotips per a retratar el treball del Fons de manera gràfica.

El concurs, forma part dels actes previstos en commemoració del 25 aniversari que culminaran en una gala a l’espai de Sant Domènec el proper 28 de novembre on Xàtiva es convertirà en la capital valenciana de la solidaritat.

Es presenta logotip, però l’entitat no para de desenvolupar projectes. Actualment està realitzant tasques de sensibilització sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Betxí i Nules; compta amb una tècnica desplaçada en Bolívia, a més de 4 experts municipals voluntaris cooperant amb contraparts als països del Sud. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.