NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els agricultors perden 50 per cent de l'aigua per les fugues

Arreglar les infraestructures hidràuliques costarà 350.000 euros

L’alcaldessa de Bellús, els representants dels llauradors que pertanyen a la Sèquia de Dalt i la de Baix, i els responsables de la Conselleria d’Agricultura s’han reunit al poble per a tractar de donar solució a l’estat ruïnós d’algunes infraestructures hidràuliques del terme municipal, unes deficiències que provoquen una pèrdua d’aigua del 50 per cent en l’horta i que necessiten una solució urgent, pressupostada al voltant dels 350.000 euros.

L’economia de Bellús està basada tradicionalment en l’agricultura, així que canalitzar estes aigües degudament és fonamental per tal d’aprofitar-les al camp i mantenir el mitjà de vida de moltes famílies. De moment, el poble ha presentat el projecte per tal d’obtenir una subvenció de la Conselleria del 70 per cent del total, mentre que els propietaris hauran de fer-se càrrec de la resta. En qualsevol cas, l’alcaldessa ja ha anunciat que el Govern local es posarà en marxa d’immediat per tal d’aconseguir finançament d’altres organismes oficials, com puga ser la Diputació de València, per fer front a esta important despesa econòmica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.