NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 1.000 músics i 36 bandes en la Diada Musical

Es celebrarà el 15 d´octubre a partir de les 10 del matí

Un total de 36 bandes i més de 1000 músics participaran el proper 15 d’octubre a Ontinyent en l’edició número 27 de la Diada Musical de La Vall d’Albaida, una festa musical organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, la Mancomunitat de Municipis i les tres bandes locals: la Societat Unió Artística Musical, l’Agrupació Musical i Tot per la Música.

El recorregut de les bandes partirà des de la Plaça de Sant Domingo a les 10 del matí i seguirà pel carrer Martínez Valls i avinguda Daniel Gil per acabar a la Plaça de la Concepció.

Es tracta d’una cita itinerant que cada any es celebra a una localitat de la comarca. Enguany hi haurà un homenatge al Mestre Ferrero pel 30 aniversari de la seua mort, que consistirà en la interpretació conjunta per part de les tres bandes locals del pasdoble “Daniel Juan”.

Però, a més de la música, hi ha previstes activitats complementàries, com un concert de la ‘Intocables big band’ i ‘Mimi y los trileros’ a la plaça de la Concepció, on hi haurà una festa de la tapa al preu de 2 euros.

Amb esta diada es posa en valor el treball constant i la feina de les bandes de música dels nostres pobles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.