NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Joan Lerma debateix sobre l´Estatut

L´ex-president participa en la taula redona ´Estatut d´Autonomia, 35 anys després´

L’expresident de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma, ha participat en Ontinyent en la taula redona “Estatut d’Autonomia. 35 anys després”, emmarcada als actes en homenatge de la figura de jutge ontinyentí Vicent Lluís Montés, desaparegut en 2009 quan era magistrat de la sala civil del Tribunal Suprem. L’acte, celebrat al Centre Cultural Caixa Ontinyent i moderat pel periodista José Luis Torró també comptava amb la presència d’altre periodista, Jose Manuel Gironés i  el catedràtic de Dret Constitucional, Manuel Sospedra. Per a l’Ajuntament d’Ontinyent, el debat pretenia promoure i impulsar actuacions encaminades a difondre les senyes d’identitat del poble valencià entorn a la festa del 9 d’octubre.

Lerma, president de l’executiu autonòmic de 1983 a 1995, ministre d’Administracions Públiques durant l’últim any de Felipe González en la presidència i senador des del 95, va exposar la seua visió sobre l’autogovern.

En l’acte, Lerma va reivindicar la Constitució Espanyola com a element d’unió per a resoldre la crisi catalana. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.