NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La inspecció sanitària enceta en Xàbia les visites als centres de salut

Este poble de La Marina triplica la seua població en estiu i necessita més personal i una millora dels centres sanitaris

Després de l’anunci d’inspeccionar tots els centres sanitaris de la Marina Alta per tal de comprovar si es compleix o no el contracte amb Marina Salut, ahir Xàbia va ser la primera localitat en ser visitada per l’Alta Inspecció Sanitària, organisme que s’encarrega de controlar el compliment del contracte amb l’adjudicatària. Allí s’han entrevistat amb els sanitaris i han comprovat de primera mà les deficiències que presenta un centre de 30 anys d’antiguitat que necessita de reformes per tal d’adaptar-se a la normativa.

Este estudi pretén detectar les deficiències en les instal·lacions, la maquinària, el instrumental i personal a tots els centres de salut amb l’objectiu final de revertir al sistema públic la gestió sanitària a la comarca. Per això mateix, les visites es fan acompanyades dels alcaldes dels municipis, que són els que reben les queixes ciutadanes.

En Xàbia, per exemple, demanen una millora en les instal·lacions del centre de salut del poble, arreglar les goteres i l’aire condicionat en Duanes, i obrir durant tot l’any el centre d’atenció de l’Arenal, evitant als residents haver de desplaçar-se al centre.

En recavar tota la informació dels centres de salut a visitar, es farà un estudi de les carències de personal i infraestructures per tindre-ho tot preparat per a, posteriorment, pressupostar-ho.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.