NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Govern convoca oposicions per a cobrir 57 places

El 59 per cent dels treballadors de l´Ajuntament no ha passat per ninguna oposició

L’Ajuntament de Xàtiva traurà a concurs-oposició 57 places de funcionari ocupades per personal temporal o interinitat que va accedir a la plantilla municipal amb anterioritat a 2005 sense passar cap examen. Amb la firma del Pacte de Sant Domènec, l’equip de govern va assumir el repte de regularitzar la situació de 105 treballadors, que equival al 59% del personal ja que aquest elevat índex existent dificulta certes tasques reservades per llei als funcionaris. El procés es pot iniciar per l’aprovació del Govern a la Llei de Pressupostos, en juny d’aquest any.

El que dóna com resultat, 57 places de les 105 contractades de forma irregular. Ahir en la Mesa General de Negociació, aquesta Oferta d’Ocupació Pública extraordinària va comptar amb el vot a favor dels sindicats. A més els treballadors foren convocats per a ser informats del procediment garantint així la màxima transparència.

Les places es convocaran en quatre fases al llarg de tres anys. La primera selecció podria iniciar-se en març de 2018 i a afectarà a 9 treballadors. El segon es programa a partir de setembre. El gros de l’oferta s’aplaça per a finals de 2019 i mitjans de 2020. Al pressupost del 2018 es reservarà una partida per a indemnitzacions de 50.000 a 100.000 euros.

Les bases de cada convocatòria es dirimiran en la Mesa de Negociació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.