NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

937.000 euros per als centres de salut de l´àrea Xàtiva-Ontinyent

La Diputació de València i la Conselleria de Sanitat s´uneixen per fer front a les deficiències sanitàries

La Diputació de València i la Conselleria de Sanitat invertiran 937.000 euros en actuacions de millora dels centres de salut del departament Xàtiva-Ontinyent, concretament, en Xàtiva, L’Alcúdia de Crespins, Canals, Ontinyent, Benigànim, Bocairent, La Llosa de Ranes, Llutxent, Vilanova de Castelló, Chella, L’Olleria, Enguera, Navarrés i La Pobla Llarga.

Este programa és la resposta del Govern a les necessitats de la ciutadania per tal de dignificar les instal·lacions i humanitzar l’assistència sanitària.

Als 14 pobles esmentats, es portaran a terme 32 actuacions diferents. En Xàtiva es reformarà la sala d’extraccions, amb un pressupost de 35.000 euros, però no és la única inversió a destacar.

El consultori auxiliar de La Seu serà altre dels edificis que comptarà amb millores i, encara que Xàtiva reivindica un nou centre de salut, eixa petició haurà d’esperar.

Pel que fa a la donació del grup Inditex per a Xàtiva i Ontinyent, als que correspon un TAC a cadascú i un mamògraf digital per a Ontinyent, de moment s’està a l’espera dels tràmits burocràtics.

Entre les obres pressupostades hi ha que destacar la reforma de la consulta d’infermeria en L’Alcúdia de Crespins amb 30.000 euros, es comprarà nou material i instrumental per als centres de salut d’Ontinyent, es substituiran grups electrògens i la climatització de diversos centres, es millorarà l’accessibilitat de diferents espais i s’instal·laran sistemes de detecció d’incendis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.