NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

380.000 euros per als centres de salut de l´àrea de Gandia

La Diputació de València i la Conselleria de Sanitat s´uneixen per fer front a les deficiències sanitàries

La Diputació de València i la Conselleria de Sanitat invertiran 380.000 euros en la millora dels centres de salut del departament de Gandia, portant a terme 16 actuacions que milloraran les instal·lacions sanitàries de Gandia, Oliva, La Font d’En Carròs, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Villalonga, Palmera i Aielo de Rugat, entre altres.

Dels 380.000 euros totals, 200.000 euros aniran destinats a l’equipament sanitari, mobiliari, pintura i senyals dels centres de salut. Els 180.000 restants s’invertiran en obres d’adaptació i reforma dels centres de salut, l’adequació d’instal·lacions elèctriques a la normativa vigent, climatització per al centre de salut de Villalonga, equipament per al consultori d’Aielo de Rugat, una nova consulta d’Infermeria per al consultori de La Font d’En Carròs, un nou silló dental per al centre Corea de Gandia, aire condicionat en Palmera i esterilitzadors, frigorífics per a vacunes i cortines per a distints centres, així com reformes generalitzades de consultes.

Una de les principals inversions serà la compra de quatre electrocardiògrafs amb connexió online per als centres de Xeraco, Sant Francesc d’Oliva, Raval de Gandia i Villalonga. Pel que fa als esterilitzadors, s’habilitaran quatre per a donar cobertura als centres de salut de Tavernes de la Valldigna, Benifairó i Simat de la Valldigna, així com la zona del Grau de Gandia, Xeraco, Xeresa, Oliva i Beniopa, en Gandia.

Altres de les actuacions serà el condicionament del consultori d’Alfauir per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda, així com la pintura dels edificis d’Ador, Llocnou d’En Fenollet, Piles, l’Alqueria de la Comtessa i Barx, i la instal·lació d’un sistema de protecció per a la pluja en Benirredrà i Castelló de Rugat.

Altres instruments que es compraran aniran destinats als centres de Benicolet, Otos, Almiserà, Bellreguard, Beniarjó, Almoines, Piles, Palmera i L’Alqueria de la Comtessa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.