NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XII Fira Comercial i Gastronòmica amb premis, balls i moda

La Pobla del Duc obri les portes a 70 establiments i un gran ventall d´activitats

La Pobla del Duc ha viscut durant tot el cap de setmana la seua Fira Comercial  i Gastronòmica amb la participació de 70 establiments i un gran ventall d’activitats. Aquesta dotzena edició obria les seues portes el divendres per la vesprada amb la recepció d’autoritats, parlaments i el lliurament dels premis a la fidelitat. Enguany s’ha reconegut a una empresa i una entitat que han recolzat aquesta iniciativa durant deus edicions. Són Empar Fayos de Viscoform SL i Ángeles Moscardó de l’Associació Confraria Sant Blai. Després de les exhibicions de la Banda Jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc i els balls populars, tindria lloc la tallada de la cinta inaugural en la plaça de l’església a càrrec de la Regina de Festes.

Amb els focs d’artifici s’iniciava el recorregut per tots els expositors participants; més de 70, que són exemple de tot el ric patrimoni comercial amb el que compta el municipi i la comarca. Una fira multisectorial on es pot trobar des de roba a promoció turística; de gastronomia a fotografia. També es faria parada en l’exposició de Patchwork a càrrec de l’entitat AFIDUC, l’Associació de Fibromiàlgia de La Pobla del Duc.

Després del tancament dels estands continuarien els actes d’inauguració primer amb l’actuació del Grup Espart i Veta local al carrer Ausiàs March.

A les onze de la nit seria el torn de l’empresa Idees i Esports el que oferiria una gran desfilada de moda i complements barrejant, a més, l’humor, la música i el ball.

Una discomòbil a la plaça Luis Guarner garantiria la festa en aquesta primera nit de Fira. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.