NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vi d´honor, danses i jocs inflables per al 9 d´octubre

Jaume I va fundar el poble en 1271

Montaverner ha celebrat per segon any consecutiu el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, una jornada que s’ha encetat amb un passa carrer pel poble fins arribar a la plaça on està la pedra que commemora la fundació del municipi en 1271 per part del rei Jaume I, on s’ha depositat una corona de llorer.

La jornada festiva, que es va encetar l’any passat amb molt d’èxit per la gran participació dels veïns del poble, ha comptat amb la col·laboració del grup de danses del municipi que, a pas de dolçaina i tabal, ha animat el matí.

Com veuen, Montaverner segueix la tradició del Dia de la Comunitat Valenciana compartint en germanor una festivitat que commemora l’entrada de Jaume I a la ciutat de València en 1238, malgrat que la conquesta i formació del Regne de València no es va culminar fins 1305 i el territori actual no va adquirir l’extensió que hui en dia té fins 1851 amb la incorporació de Requena i Utiel.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.