NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montesa rehabilita el futur arxiu i espai cultural

La Diputació ajuda a portar a terme este projecte

La Diputació de València està finançant part de l’edifici que es convertirà en el nou arxiu i espai cultural del poble de Montesa, un projecte que ja va per la segona fase després de que l’Ajuntament comprara l’immoble i reformara el sostre. Amb esta segona fase, amb 52.000 euros del Pla de Serveis i Obres Municipals, el consistori reformarà l’edifici, farà la distribució de les sales i s’adequaran les parets.

Però la Diputació de València també ha aportat diners per a escometre altres obres, com la millora dels carrers del nucli urbà i dels camins d’un poble que té 80 quilòmetres de terme municipal, la qual cosa implica nombrosos camins rurals.

Millorar el castell i el casc històric o rehabilitar l’antiga cooperativa per a dedicar-la a l’ús de les distintes associacions i entitats del poble són altres projectes en ment del Govern municipal, que vol impulsar el turisme al municipi.

En el que portem de legislatura, Montesa ha rebut de la Diputació de València 522.252 euros, 95.000 del Pla de Serveis i Obres Municipals, quasi 29.000 euros del Fons de Cooperació Municipal i vora 61.000 del Programa d’Inversions Financerament Sostenibles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.