NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Associació del Corpus i l´Olímpic estrenen els Premis 9 d´octubre

Una serigrafia de l´artista Miquel Mollà es converteix en el símbol dels premis

Ahir el Dia de la Comunitat Valenciana, Xàtiva lliuraria per primera vegada, els Premis 9 d’octubre. Un reconeixement que ha recaigut en l’Associació del Corpus, recollit per Raquel Langa i Sebastià Garrido i el Club Esportiu Olímpic, representat pels jugadors Ballester i Víctor Banegas. Ambdós reberen una serigrafia de l’artista Miquel Mollà. L’acte institucional tenia lloc, com sempre, en la Porta de l’Aljama, ubicada darrere de l’ermita de Sant Josep per on Jaume I entraria en la ciutat en 1244, després de la conquesta, sis anys abans, de València.

Els premiats i l’alcalde, junt a la tinent d’alcalde i portaveu de Compromís, Cristina Suñer serien els encarregats de fer l’ofrena, dipositant una corona de llorer en la històrica porta. Al seu discurs, Roger Cerdà defendria la gestió i unió de les tres forces polítiques del govern local, apel·laria al diàleg al procés de Catalunya i reclamaria un millor finançament autonòmic.

L’acte va comptar amb l’actuació de la Jove Orquestra de la Societat Musical la Nova i la participació de la Muixeranga de Xàtiva que alçaria dues figures, un retaule en la porta de l’Aljama i un castell de quatre altures en l’esplanada de l’ermita, al so de la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters la Socarrada. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.