NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla el Duc guanya el concurs de bandes d´Albaida

La Unió Musical de La Pobla del Duc desfila amb Els Templaris

L’entrada de bandes d’Albaida omplia de música els carrers del centre del poble el passat dilluns 9 d’octubre pel matí, dia dels valencians i dia gran de les festes d’aquest poble de la Vall. Les desenes de bandes que acompanyen a les 14 filades mores i cristianes en l’acte de la vesprada farien entrada a la plaça Major per rebre el banderí commemoratiu  de mans de les festeres i representants de la Junta, en l’any, a més, en què es compleix el 50 aniversari d’aquesta festa i el 25 del seu himne.

Com va ocorre l’any passat, la Unió Musical de la Pobla del Duc que desfila amb els templaris s’emporta per unanimitat el primer premi a la millor interpretació musical amb 155 punts. Les peces elegides serien “Diada” de Saül Gómez i “Templaris d’Albaida” de Vicent Coleto.

Ja amb totes les bandes en la plaça, les locals El Gamell i l’Aranya interpretaren conjuntament l’himne d’Albaida en l’any de les seues bodes de plata amb música d’Eduardo Soler i lletra de Juan Tormo. L’orfeó d’Albaida, també d’aniversari, faria enguany l’acompanyament especial.

Atès que l’himne anava tocant-se per les bandes de música de la localitat, el 24 de juliol de 1992, l’Ajuntament d’Albaida, en ple, va aprovar per unanimitat de tots els membres, la moció d’adoptar-lo com a himne oficial. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.