NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La mort del pintor Juan José Insa centra l´acte del 9 d´octubre

La seua dona i la seua filla arreplegaren l´homenatge al pintor

El record al desaparegut artista Juan José Insa, mort el passat divendres, marcava l’acte institucional del 9 d’Octubre celebrat en Ontinyent. El Ple Extraordinari celebrat al Palau de La Vila començava amb un minut de silenci en record de l’artista i ha sigut la seua dona i la seua filla les que han arreplegat el reconeixement de la ciutat, junt a la resta de guardonats pel seu treball en benefici de la societat ontinyentina: l'expresident de Coeval Rafa Pla, el fester José Bas, la professora Carme Agulló, la Pastisseria Mora i el grup Menestrils.

Com als últims anys, l'acte institucional ha estat precedit per una processó cívica acompanyada dels balls tradicionals i la figura de l’Àguila d’Ontinyent, la corporació municipal i els guardonats, processó que recorria la Plaça Major fins al Palau de la Vila, on s’ha celebrat el ple. En acabant, el cronista de la ciutat ha relatat als presents com va ser la conquesta d’Ontinyent per part del rei Jaume I.

En acabant, el cronista ha instat als polítics a estar en contacte amb els ciutadans, condició sine quanon per a treballar per als veïns del poble.

Després del lliurament de premis, la professora Carme Agulló ha parlat en nom dels homenatjats, destacant l’heterogeneïtat i la riquesa de les seues aportacions.

En acabar l’acte es va inaugurar en Sant Rafel un nou espai per a l’esbarjo de la ciutadania, la glorieta de l’Orutjol.

El barri de Sant Rafel segueix treballant per la millora d’infraestructures, ja que els veïns han proposat una nova zona de joc per als xiquets i adolescents que es portarà a votació en el proper Ontinyent Participa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.