NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent nomenarà al rector de la Universitat de València Fill Adoptiu de la ciutat

L´alcalde proposarà en el proper plenari esta distinció

L’alcalde d’Ontinyent ha anunciat que proposarà al ple de l’Ajuntament el nomenament del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, com a Fill Adoptiu de la ciutat. Així ho ha fet públic el primer edil en la inauguració del curs acadèmic de la Universitat a Ontinyent, en la que ha participat amb una xerrada inaugural el mestre, actor i escriptor Pablo Pineda.

Morcillo ha estat present en l’últim acte d’obertura del curs com a rector, ja que finalitza el seu segon i últim mandat. En este temps, ha destinat nombrosos recursos econòmics a la seu universitària d’Ontinyent, donant-li un impuls al Campus i treballant en l’excel·lència formativa. Durant estos anys s’ha mantingut el títol de Magisteri Infantil, s’ha canviat el Grau de Finances i Comptabilitat al d’ADE, s’han implantat els graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i el d’Infermeria, i s’han posat en marxa els programes Unisocietat, la Universitat d’Hivern i la càtedra conjunta de les universitats de València i Alacant.

Una de les coses més importants ha estat l’impuls econòmic per tal de millorar les infraestructures educatives.

Al voltant d’un miler de persones es formen o treballen en el Campus universitari d’Ontinyent després de 19 anys de treball, unes xifres que donen compte de la importància de la seu universitària. I tot gràcies, en part, al suport econòmic de Caixa Ontinyent.

Sector públic i privat es donen la mà per tal de fer d’Ontinyent un pol d’atracció estudiantil, un sector de la població que mou part de l’economia local i fa de la capital de La Vall d’Albaida un punt de referència cultural i educativa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.