NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva acollirà unes jornades sobre els pressupostos participatius

Els exemples de Madrid, Múrcia, València, Ontinyent i Algemesí ompliran les ponències

Xàtiva acollirà durant dos dies, el 20 i 21 d’octubre, a diferents experts i representants d’administracions públiques, tant de l’àmbit local com autonòmic, que han desenvolupat experiències de pressupostos participatius als darrers anys. La inauguració comptarà amb la presència del conseller de Transparència, Responsabilitat Social i Participació Ciutadana, Manuel Alcaraz.

Les jornades s’encetaran amb una primera ponència per part de l’expert en participació ciutadana, Fernando de la Riva, membre del col·lectiu d’Educació per a la Participació que analitzarà des d’una perspectiva crítica la posada en marxa d’aquest model de gestió.

Les jornades serviran també com a una finestra a experiències concretes de pressupostos participatius, com ara el cas de Madrid, Múrcia, València, Ontinyent i Algemesí.

L’última part de les jornades se centrarà en l’experiència concreta de Xàtiva. Es presentaran els resultats i conclusions de l’estudi i avaluació del ‘DecideiXàtiva’ i la configuració del grup motor que dirigirà el projecte per a 2018.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.