NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El nou model de Serveis Socials permetrà contractar a 39 professionals

Govern autonòmic i Diputació de València treballen conjuntament en aquest nou model dissenyat per la Generalitat Valenciana amb un increment del 128 per cent de mitjana en la inversió

El nou model de serveis socials elaborat per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives incrementa enguany la inversió en tots els municipis de la comarca de la Vall d'Albaida per a la contractació de 39 nous professionals que formaran part dels equips base de serveis socials.

Govern autonòmic i Diputació de València treballen conjuntament en aquest nou model dissenyat per la Generalitat Valenciana amb un increment del 128 per cent de mitjana en la inversió, que passa dels 452.500 euros de 2016 a més d’un milió d’euros que hi ha recollits en el pressupost d'enguany per als equips base dels municipis de la Vall d'Albaida. D’esta manera, les ràtios de professionals per habitant de la comarca de la Vall d'Albaida passen d'un per cada 5.232 habitants en 2016, a un per cada 2.280 habitants a la fi d'enguany.

L 'objectiu és aconseguir que entre 2017-2019 tots els municipis i mancomunitats de la Comunitat disposen d'un treballador social, un educador social, un psicòleg, un assessor jurídic i un administratiu, ja que l’augment de personal repercuteix en una millor atenció a les persones.

Encara que l'increment de la inversió és un 128,26 per cent de mitjana, alguns municipis com Ontinyent reben un augment respecte a l'any passat del 228 per cent, amb un import de 425.500 euros enfront dels 129.500 euros de 2016. 

A més, en Ontinyent està pendent la posada en funcionament de la residència de majors, un projecte que estarà preparat per a obrir portes l’any que ve.

D’esta manera s’incrementa l’atenció a les persones més vulnerables, atenent les seues necessitats i treballant des de la base.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.