NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càmeres de seguretat i sistema de control de places per al pàrquing de Paduana

L?acció, que compta amb un pressupost de 25.000 euros es preveu executar abans de final d´any

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través del Consell Econòmic i Social (CES) dotarà en breu el pàrquing públic de Sant Francesc de càmeres de seguretat i sistema de control de places lliures. L’acció, que compta amb un pressupost de 25.000 euros es preveu executar abans de final d’any i es converteix així en un nou pas per fer d’Ontinyent una ciutat intel·ligent, una Smart City de referència.

En concret s’instal·laran 4 càmeres de seguretat, connectades a la Policia Local, que gravaran en temps real i guardaran durant 30 dies les imatges del pàrquing públic obert el passat mes de gener a l’Avinguda de Sant Francesc, espai dotat de 140 places i conegut com a “pàrquing de la Paduana”.

Per part d’Innovall i el CES es destaca el treball conjunt públic-privat per mantenir i consolidar Ontinyent entre les ciutats de la Ciència i la Innovació d’Espanya.

 

 

Ontinyent ha estat també fundadora de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.