NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comencen les obres del pas subterrani en l'estació

ADIF confirma que s'enceten en dues setmanes

ADIF ha confirmat a l’Ajuntament de Xeraco que en dos setmanes comencen les obres de construcció del pas subterrani per a vianants de Xeraco, un projecte que també inclou la instal·lació de dos ascensors per a que les persones amb mobilitat reduïda o aquells que porten pes, puguen fer ús d’ell.

Amb esta obra s’evitarà que els usuaris del tren de rodalia hagen de creuar les vies per agafar el tren i, a més, es millorarà el trànsit ferroviari, ja que no s’haurà d’interrompre. El pas inferior i els dos ascensors es construiran en l’extrem sud de l’edifici de l’estació i no està previst que afecten al tràfic en una estació per la que, en ambdós sentits, circulen prop de 90 trens cada dia amb destí u origen València, Gandia i El Grau.

Xeraco és la segona estació ferroviària de La Safor, només per darrere de Gandia, ja que l’estació de Tavernes de La Valldigna es troba molt allunyada de l’estació i els usuaris necessiten desplaçar-se en cotxe o autobús. L’Ajuntament també té previst millorar el pàrquing situat front a l’estació per a fidelitzar usuaris i incrementar el número de persones que fan ús del tren de rodalies.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.