NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Luis Giménez i Higínio Márquez, bandera i cuiros 2018

El nomenament ha sigut per sorteig, com mana la tradició

Luis Giménez i Higínio Márquez foren proclamats el dissabte per la vesprada Bandera i Cuiros de les Festes Patronals de Canals 2018 després d’un sorteig oficial, públic, al carrer, concretament a l’Avinguda Vicent Ferri i desenvolupat sense trampa ni cartró tal i com el definien els mateixos protagonistes. 4 foren les mans innocents que decidiren els càrrecs; les boles estretes per les Festeres de Gràcia designaven als festers, recaient en Antonio Mollá i Paco Sancho i el cuiros i bandera infanti serien els encarregats de designar els mateixos càrrecs però al cas dels adults.

Uns festers que incorporen una important novetat ja que els quatre es muntaran a lloms de cavall el dia dels parells.

L’acte, presentant per Fernando Alcalde va comptar amb la presència del veterà i expert en el tema, Marcià Martínez que recordaria que fou en 1998 quan es desenvolupà el primer sorteig públic i advocà perquè aquest acte s’incorpore al programa oficial de la festa.

Per l’escenari va desfilar tota la comissió del 2018; la Festera de Gràcia Infantil amb les seues Dames; els xiquets Bandera i Cuiros José Castell i Hugo Flors i la Festera de Gràcia Carmen Salvador i Cort. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.