NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El president de la Diputació inaugura la Fira

Marta Mompó i Adriana Dragón tallaren la cinta

L’Olleria ha viscut un intens cap de setmana amb la celebració de la seua Fira, una de les cites més populars del municipi que any rere any congrega a milers de persones, moltes d’ells vingudes de localitats de comarques veïnes. La seua inauguració tenia lloc el divendres per la vesprada amb la tradicional tallada de cinta a càrrec de les regines del 2017, Marta Mompó i la xiqueta Adriana Dragón acompanyades per l’alcalde, Julià Engo i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez que poc abans inaugurava les millores realitzades en la seu de l’Agrupació Escola Musical “La Nova” de l’Olleria. El programa d’activitats, moltes d’elles organitzades per associacions locals han estat dirigides a tots els sectors d’edats.

L’obertura de la fira va incloure una cercavila des de la plaça de Loreto fins el recinte firal amb la participació l’AEM “La Nova” de l’Olleria o el grup de danses El Revol amb la música de la colla dolçainers i percussió la Morralla també de l’Olleria que oferiren una exhibició del millor folklore local. Seguidament la comitiva passejaria per algunes de les parades típiques, prop d’un centenar han acudit en aquesta edició, a la que es sumen les més de 30 atraccions. Per la nit, els actes continuarien a les onze i mitja amb l’actuació de Sènior i el Cor Brutal i de Sigarrito al Teatre Goya. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.