NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP acusa al Govern de paralitzar obres per a centres educatius

El canvi en el model de finançament centra la última roda de premsa dels populars

El Partit Popular assegura que el Govern valencià ha posat impediments a la reforma o construcció de set centres educatius de La Costera que necessiten de millores urgents, como l’IES Francesc Gil i l’Escola d’Adults de Canals, el col·legi La Sènia de L’Alcúdia de Crespins o l’institut de La Costera, entre altres, un dels entrebancs que està sobre la taula per a impedir el canvi en el model de finançament que, segons recorden, va ser aprovat pel Govern central en 2009 amb el recolzament dels socialistes valencians, quan era president José Luis Rodríguez Zapatero.

Segons els populars, el Govern central té intenció de canviar el model de finançament però, per poder fer-ho, necessita més vots que els seus per tal d’aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat, així que és temps de negociació.

El PP assegura que el Govern central té projectades inversions en el servei de trens de rodalies, a les carreteres, al Parc Central, al Corredor Mediterrani i al departament de Justícia, entre altres, però si no aconsegueixen aprovar els pressupostos és més que probable que no es puguen fer moltes de les inversions pensades per a l’any 2018.

I si parlem de la campanya posada en marxa per PSOE i Compromís per a reivindicar més finançament autonòmic, amb una manifestació convocada per al dia 28 en València, els populars no s’amaguen les seues xifres, perquè asseguren que els diners que la Generalitat té paralitzats són l’equivalent a la xifra que el Govern tripartit assegura que deurien rebre de més del Govern central per tal de garantir un finançament just.

Una gestió dolenta és el que asseguren els populars que es fa des del Govern tripartit valencià, malgrat que en una cosa sí que estan d’acord amb ells: la Comunitat Valenciana mereix un major finançament per part del Govern central.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.