NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les motos clàssiques i els cavalls tanquen la fira

Enguany és la segona vegada que es celebra la concentració de motos clàssiques

El diumenge 22 d’octubre, l’Olleria celebrava el seu últim dia de Fira amb un matí replet d’activitats i tan longeves com la vintè segona edició Volta de motos clàssiques de la Vall d’Albaida, organitzada per l’associació Dos Rodes Clàssiques, una cita que mai defrauda i que sempre bat rècord d’assistència. Enguany s’han concentrat a l’Avinguda Beat Pare Ferreres, una setantena de cotxes i quasi dues-centes motos.

Els participants mostren les seues volgudes relíquies; màquines impressionats amb tot tipus d’accessoris on no faltaren la Vespa o Lambretta, Dos cavalls o aquest espectacular Ferrari California.

Tots aquests aficionats protagonitzarien la tradicional ruta per pobles de la comarca: Alfarrasí, parada al Palau de Benissuera per a esmorzar, la Pobla del Duc i tornada a l’Olleria.

El matí també fou l’idoni per gaudir de la munta i doma gràcies a l’Associació d’Amics del Cavall de l’Olleria on participarien 20 magnífics exemplars. A les 12, al solar de l’encreuament entre el carrer Sant Joan XXII i Camí Caputxins tindria lloc aquesta exhibició amb carruatges, experimentats genets, alguns d’ells molt joves i balls en grup.

La mestria fou recurrent en aquesta exhibició amb diferents disciplines, totes elles plenes d’elegància. Ací tenim un exemple amb aquest cavall de pura rasa espanyola, muntat per Andreu Fortuño procedent de la quadra Magia Equestre.

Amb pas temperant i movent el mosquer efectuava la seua entrada en pista aquest corcel castanyer de nom Silencio efectuant piruetes a ma dreta; passos dos pistes o recolzament a trot a ma esquerra. Altra actuació, aquesta curiosa i meritòria, protagonitzada per dos joves genet amb indumentària campera va tenir d’acompanyant a Francisco San Juan. En aquesta exhibició en grup va brillar el treball en equip amb nombrosos encreuaments en línea central de pista o a trot sense perdre el compàs.

 

Ja al migdia el torn fou dels més menuts, que acudiren en massa a la gran globotà disposada al carrer Ausiàs March. Ells foren els encarregats de fer explotar els centenars de bufes de tots els colors mentre una pluja de confeti els cobria.

Finalitzava així el programa d’activitats de la Fira de l’Olleria 2017 amb una alta participació de públic i amb una implicació total de les associacions locals.

Una fira longeva, des de que el Rei Carles II va concedir a l’Olleria un 12 de juny de 1687 el privilegi reial de poder celebrar-la. Segles d’història i tradició que ha esdevingut en una atractiva combinació d’oferta comercial i d’oci. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.