NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou programa d´inserció sociolaboral ´Viu la Vila´

La Unió Europea i la Generalitat financen el projecte

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa “Viu la Vila”, un nou programa plantejat per afavorir la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. Es tracta d’una acció que compta amb una subvenció de 148.900 euros cofinançats per la Unió Europea i la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Amb la mateixa, l’Ajuntament oferirà itineraris personalitzats a les persones beneficiàries, comptant amb el treball a tal efecte d’un equip multidisciplinar de 8 professionals, amb 3 psicòlegs, 2 treballadors socials, 1 administratiu, 1 professor de cuina i un altre d’informàtica.

En l’actualitat, hi ha quasi el mateix número de persones aturades que beneficiàries dels Serveis Socials, una xifra alarmant que només pot trobar solució en un programa que ajude i acompanye a les persones en el seu creixement personal i professional.

El programa està destinant a persones que tenen dificultat per a trobar feina però per motius molt diferents, com potser immigrants sense papers, persones d’ètnia gitana, joves amb fracàs escolar, drogodependents o víctimes de violència de gènere”. Amb “Viu la Vila”, cada usuari del projecte serà assignat a un treballador que li acompanyarà en tot el procés.

Esta línia d’ajuda ja ha començat amb 3 tallers que tenen l’objectiu de formar y donar eines per a l’autonomia personal de cada persona.

De moment, ja formen part del programa 70 persones derivades directament de Serveis Socials. A més, des de “Viu la Vila” es contempla també la possibilitat de contactar amb empreses per crear enllaços i que aquestes puguen contractar als usuaris del programa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.