NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP proposa a DIputació la remodelació de la Plaça Major

També aposta per una seu pròpia de l´Escola Oficial d´Idiomes

La portaveu del PP en l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha reunit amb la portaveu del partit en la Diputació de València per a traslladar-li dues peticions que consideren fonamentals de cara a l’aprovació dels pressupostos de l’ens provincial per a l’any que ve.

Els populars ontinyentins volen que la Diputació de València incloga en eixos pressupostos la remodelació de la Plaça Major i la creació d’una seu pròpia per a l’Escola Oficial d’Idiomes de la capital de La Vall d’Albaida, dues reivindicacions per les que hauran de lluitar els diputats provincials en València.

Per la seua part, la diputada provincial assegura que estan lluitant de valent per reivindicar un finançament més equitatiu entre els ajuntaments ja que, des de que PSOE i Compromís governen en la Diputació, asseguren que el repartiment de fons no és igual per a tots.

Per altra part, la portaveu popular ha senyalat que els diputats del grup popular estan mantenint reunions amb els grups municipals del PP de tots els ajuntaments i entitats socials per tal d’analitzar les propostes que es transformaran en esmenes als pressupostos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.