NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comencen les obres de la Línia 9 del TRAM

FGV rehabilitarà el Pont Quisi de Benissa mantenint la filosofia constructiva original

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha presentat a l’Ajuntament de Benissa el projecte de renovació de la via Calp-Teulada de la Línia 9 del TRAM d’Alacant, el que va de Benidorm a Dénia. En este poble de la Marina Alta es treballarà sobre el viaducte centenari Santana, conegut com Pont Quisi, respectant la fisonomia del mateix i mantenint la filosofia constructiva original.

La unió temporal d’empreses FCCC. CHM i Contratas y Ventas serà l’encarregada d’executar les obres de renovació de la via i condicionament de la infraestructura de la Línia 9, amb un import d’adjudicació de 10,9 milions d’euros i un termini d’execució d’un any, incloent les actuacions en túnels, ponts i estructures en la línia. Al mateix temps, també s’ha adjudicat la direcció d’obra i assistència tècnica per un import de 435.600 euros.

Esta actuació forma part dels treballs que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està executant per a modernitzar la Línia 9 que uneix Benidorm i Dénia. El pressupost total és de 120 milions d’euros.

L’objectiu és mantenir la qualitat del servei, afavorir el confort dels passatgers, millorar els temps dels trajectes i reduir el seu manteniment.

Però ací no acaben idees entorn al ferrocarril, perquè s’està estudiant la proposta de cessió d’ús de l’antiga estació de tren de Benissa. Per això, este mes està prevista la visita dels responsables de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, que visitaran l’immoble i l’edifici del Dipòsit.

Des de l’Ajuntament apunten a un futur ús social o inclús de restauració, donant així vida a una de les zones més emblemàtiques del poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.