NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Dia de Tots Sants ompli els cementeris de flors

Els horaris s´amplien i es celebren misses multitudinàries

Ahir es va celebrar el dia de Tots Sants, una jornada en la que els cementeris amplien els seus horaris i engalanen les seues instal·lacions per tal d’acollir a familiars i amics d’aquells que reposen per tota l’eternitat als seus murs. Es tracta d’una jornada de record i homenatge als que ja no estan entre nosaltres i han estat importants a les nostres vides. Per eixe motiu, les flors simbolitzen eixa dedicació en un dia com aquest, on els ajuntaments habiliten serveis especials d’autobús i on les misses als cementeris són multitudinàries.

Els que treballen o han treballat en els cementeris viuen esta jornada de forma especial. Ells són els que més a prop dels sentiments estan i els que s’asseguren de que este dia tot estiga organitzat al mínim detall.

El més habitual és decorar les làpides amb rams de flors, bé siguen naturals o artificials, un costum que s’estén per totes les nostres comarques.

Esta jornada és moment per al record, el retrobament i l’esperança, un dia que cadascú sent a la seua manera, segons la manera que té d’enfrontar-se a la vida i a la mort.

Siga com siga que cadascú interprete este dia, Tots Sants sempre ens aprofita per a la reflexió.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.