NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Agricultura detecta xulella fastidiosa en Benissa

També es veu afectat Alcalalí, Benigembla, Xaló, Castell de Castells, Murla i Benissa

La Conselleria d’Agricultura ha detectat focus de xylella fastidiosa en camps d’Alcalalí, Benigembla, Xaló, Castell de Castells, Murla i Benissa, així que tota la Vall de Pop està en alerta pels efectes devastadors d’esta plaga que ha arribat a les nostres costes des de les Illes Balears, on es detectaren els primers casos espanyols a principis del 2000. Este fong afecta al raïm, l’oliva, els ametlers, els cireres, els bresquillers i les llimeres, així com el llorer.

La solució de la Conselleria d’Agricultura passa per sulfatar i arrancar els arbres afectats i tots aquells que estiguen plantats a 100 metres a la redona i, a més, impedeix tornar a plantar en cinc anys per a evitar la supervivència del fong. Açò suposa un efecte terrible per als agricultors i per al sector turístic, que té en La Vall de Pop un dels paisatges més bonics de primavera en vore florir els ametlers.

Els agricultors estan perduts davant la falta d’experiència per fer front a esta plaga i, per això, l’Ajuntament de Benissa habilitarà una oficina d’informació per als afectats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.