NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP critíca la falta de diàleg de PSOE i Compromís per a canviar el model de finançament autonòmic

Segons els populars, no és moment de manifestacions al carrer, és moment de negociar

La diputada nacional del PP en el Congrés dels Diputats, Elena Bastidas, i el senador Antonio Clemente han visitat Ontinyent per parlar de finançament fent memòria del model aprovat en 2009 pels socialistes, els mateixos que ara, junt a Compromís, fan campanya contra el Govern central per la falta de finançament de la Comunitat Valenciana. Segons els populars, ells han defès sempre un millor repartiment autonòmic.

Segons Clemente, no és moment per a manifestar-se al carrer contra el Govern central per a exigir més finançament per a la Comunitat Valenciana, és moment per a negociar. Els populars, que també demanen més diners per a la nostra terra, asseguren que la millor manera d’aconseguir-ho és negociant, no manifestant-se, ja que asseguren que hi ha predisposició al canvi per part de l’Executiu que lidera Mariano Rajoy.

Elena Bastidas ha recordat que estem mal finançats perquè la Comunitat Valenciana no està reconeguda en funció del número d’habitants, per això aposten per un canvi de model. De moment, diuen que han aconseguit que es revise la creació d’una comissió d’experts que estudie, entre altres qüestions, una condonació o reducció del deute de la Comunitat.

Per últim, la dirigent popular ha mencionat la falta de pes de l’actual alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València als òrgans de Govern de la Comunitat Valenciana, reduint el seu àmbit d’actuació efectiva a l’ens provincial que dirigeix. Com a exemple, el falta d’inversions en centres educatius com l’institut L’Estació i el col·legi Bonavista d’Ontinyent, el col·legi Beata Inés de Benigànim, la falta d’ajudes al sector tèxtil i la inversió de només 500.000 euros que es farà l’any que ve per al nou hospital.

En qualsevol cas, els populars aposten per treballar conjuntament en un model de finançament just per a la Comunitat Valenciana, perquè tots som valencians.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.