NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comencen les obres a la redona del cementeri

Esta actuació que reduirà el col·lapse en la CV-58 a l´entrada de la ciutat

La regidoria de Mobilitat de Xàtiva ha escomès noves actuacions per reduir els col·lapses de tràfic que es produeixen a diari a l’entrada de la ciutat. Fa poc menys d’una setmana s’iniciaven les obres de la nova rotonda projectada en la carretera CV-58, antiga N-340 a l’altura del cementeri. Els treballs estan pressupostas en 269.999 euros, cofinançats pel consistori i la Conselleria d’Obres Públiques.

El tram de carretera intervingut és un viari de doble sentit de circulació que connecta dues rotondes. La primera dóna accés al centre comercial Plaça Major i la segona, ubicada en l’intersecció amb la CV-645, distribueix el tràfic d’entrada i eixida de Xàtiva i als polígons industrials de l’entorn. La glorieta, tindrà 25 metres de ràdio, quatre accessos i dos carrils.

Junt a aquestes dues intervencions es sumaran altres dues noves amb la mateixa finalitat i amb un pressupost total de quasi el milió d’euros: en 15 dies començarà l’adequació de quatre passos de vianants en la rotonda del McDonald’s, intervenció que naix del procés de participació DecideiXàtiva i posteriorment la construcció d’altra rotonda a l’alçada del Paquito Coloma, ja inclosa als pressupostos del 2018.

Intervencions, totes elles que alleujaran l’enorme densitat de vehicles que accedeixen al polígon industrial i a l’entrada de Xàtiva a més de garantir la seguretat als vianants. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.