NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim Fira Gastronòmica i Mostra d´Artesans i Oficis locals

Organitzada per la Mancomunitat, dues fires d?èxit

Benigànim es convertia durant tot el cap de setmana en epicentre comarcal al acollir la setzena Mostra d’Artesans i Oficis, un esdeveniment cultural que es complementava amb una intensa programació de tallers i espectacles gratuïts que va envair la Plaça Major i adjacents.  A més, aprofitant el caràcter comarcal de la mostra, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida celebrava els mateixos dies la divuitena Fira Gastronòmica que va comptar amb 14 expositors i 6 restaurants; fent aquesta cita itinerant des de l’any passat. La inauguració va comptar amb la presència de Raquel Huete, directora general de Turisme de la Generalitat.

La Mostra d’Artesans i Oficis consolidava el format de dues jornades implantat l’any passat. L’obertura oficial va estar amenitzada amb una cercavila de músics, acròbates i malabaristes de les companyies Llàgrimes de Ceba i la Finestra Nou Circ. Però sens dubte, un dels grans atractius foren els tallers participatius, destinats a menuts i majors, amb parades de  modelatge de fang o cistelles de vímet. També es va poder visitar l’interior d’una granja; realitzar passejos en ponis o gaudir de l’espai de joc Ludoteca Pícnic.

 

 

Una comarca, per tant, viva que traurà tot el seu potencial amb el Pla de Dinamització i Governança Turística, acordat i gestionat conjuntament per la Generalitat i Diputació per impulsar noves accions en mancomunitats.

 

 

Una Vall d’Albaida plena d’artesans i productors com es va poder comprovar durant tot el cap de setmana en Benigànim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.