NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programació juvenil de Xàtiva

Per a novembre i desembre s?amplia a fora del cap de setmana i a les festes nadalenques

La regidoria de Joventut de Xàtiva ha donat a conèixer la nova programació juvenil per als mesos de novembre i desembre, organitzada conjuntament amb el Consell de la Joventut i l’IVAJ. D’ella cap destacar dos cursos: un de gestió de conflictes, mediació i interculturalitat i del 20 de novembre a l’1 de desembre i altre d’educador de menjador escolar, de l’11 al 22 de desembre.

Com a novetat, a més els caps de setmana també s’organitzen tallers entre setmana i en període nadalenc per afavorir l’assistència. Del gran ventall de tallers, els més participatius són els de cuina.

També es realitzaran activitats de sensibilització per al Dia Mundial contra la SIDA als instituts de la ciutat i una partida de rol temàtica sobre la saga Star Wars. En l’apartat de viatges es programen tres: a Port Aventura, Un dia a la neu a Javalambre i un Cap d’any a la Neu. De concursos destaca el del logotip per a la UPPCCA, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives. L’únic requisit per gaudir de totes aquestes activitats és apuntar-se i inscriure’s prèviament en la Casa de la Joventut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.