NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Setmana de l´Educació

María Acaso advoca per aplicar l?art com metodologia d?ensenyament

Un interessant taller impartit per María Acaso batejat com “Paisatges de transformació a l’educació” ha donat el tret d’eixida a la II Setmana de l’Educació de Xàtiva. La capital de la Costera es converteix així per espai d’un mes en seu d’intercanvis d’experiència docents innovadores amb un extens programa que abasta 17 activitats. Aquesta primera tenia lloc en l’Escola Oficial d’Idiomes amb un excel·lent entrada.

Maria Acaso és, a més, membre del col·lectiu Pedagogies invisibles. En la seua intervenció va mostrar algunes de les seues reflexions al respecte d’una nova manera d’ensenyar i detallà algunes de les transformacions que necessita l’ensenyament actual. I així la classe es convertia en una sala de ball amb música en directe per treballar les arts com metodologia global.

La programació de la Setmana de l’Educació s’ha organitzat pensant en tots els agents implicats en el procés d’aprenentatge. Es treballa per unes escoles amb alumnat motivat amb mestre compromesos i famílies còmplices.Es parlarà de noves configuracions d’espais d’aprenentatge, de pedagogia verda, de la importància de les reunions a les escoles i més activitats dirigides als menuts. El dilluns dia 20 pel matí al CCX està anunciada una Festa pels Drets de la Infància amb la projecció d’un vídeo i animació a càrrec de Tasocs de la Costera.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.