NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova seu Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent presenta la seua nova seu sostenible i dotada amb la tecnologia digital més puntera

Caixa Ontinyent ha presentat la seua nova seu, un edifici dotat amb la més moderna tecnologia que amplia i millora els serveis als clients. Ahir obria les seues portes als mitjans de comunicació ja que la seua posada de llarg tindrà lloc el proper dilluns en un acte on assistirà, entre altres, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. La nova seu ocupa 2.600 m2 dividits en set plantes on s’ha invertit 4 milions d’euros. És més funcional, avantguardista i diàfan amb una (ppi clip) façana de plaques de formigó blanc i amplis finestrals que s’obrin al barri on s’ubica,  Poble Nou.

Efectivament la remodelació ha permès concentrar tots els serveis en aquest immoble que abans albergava 40 treballadors i ara 71, als que es sumen 6 del Centre Cultural Caixa Ontinyent. De les nombroses virtuts de l’edifici, hem de destacar la incorporació de les últimes tecnologies de la informació i comunicació i la seguretat.

Així l’entrada a cadascuna de les dependències s’efectua per un sistema digital i de biometria. Més exemples, en les noves caixes de lloguer, seguretat i autoservei, per a la seua obertura es precisa d’una targeta identificativa, número pin, reconeixement per biometria, la mà de l’usuari i una clau que és accionada per un sistema robotitzat. Grans novetats incorporades en un edifici que no havia sigut objecte de cap remodelació des de 1969.

La planta baixa acull el servei de caixes de lloguer; l’àrea de negoci i l’oficina d’atenció al client. La primera concentra l’àrea d’operacions i els serveis generals de manteniment, logística i administració. En la segona es troben l’assessoria jurídica, l’oficina digital i el departament de riscos. La tercera aglutina l’àrea de planificació i control, el departament de personal i recursos humans.  La presidència, direcció i òrgans de govern amb el saló del consell d’administració ocupen la quarta planta amb mobiliari recuperat de l’anterior edifici. La quinta és d’ús comú per als treballadors i compta amb aquesta espectacular terrassa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.